Rieneke Speulman liefde voor verhalen

Welkom op mijn website!

Op mijn eigen stukje internet deel ik alles wat mij bezighoudt. Je vindt hier mijn designwerk dat ik maakte voor mijn opleiding, of in mijn vrije tijd. Verder zie je mijn liefde voor boeken terug in verschillende lijstjes en blogs, en ik schrijf over mijn autisme. Al deze dingen hebben te maken met mijn liefde voor verhalen. Want verhalen in welke vorm dan ook, daar kan ik nooit genoeg van krijgen!


Uitgelichte ontwerpen

Wat is er nu leuker dan de skills die je op school leert gelijk kunnen inzetten voor je droom-ontwerp? Nou, ik vind dat dus echt geweldig, en daarom ben ik ook mega trots op het resultaat. Dit is de reading journal die ik nergens kon vinden om te kopen, kant en klaar om ingevuld te worden in 2021! 

Een schoolopdracht in april was het maken van een title sequence. Da's een chique woord voor dat stukje voordat een film of serie begint, waarin alle belangrijke mensen die eraan hebben meegewerkt genoemd worden.

Ik mocht zelf een film kiezen, en ging toen gelijk voor mijn favoriete: 'The Hunger Games'.

Mijn favoriete hobby verwerken in een schoolopdracht; yes! Dat kon bij deze opdracht ook. De bedoeling was om zelf een app te bedenken die nog niet bestaat en deze uit te werken als demo.

Ik bedacht 'Bookwurms', dé app voor boekenwurmen, waarvan ik baal dat het slechts een demo is...


Blogberichten