Unboxing verrassingspakket Blossom Books

Gepubliceerd op 8 april 2020 om 13:59

Uitgeverij Blossom Books bestaat dit jaar 10 jaar, en speciaal daarvoor hebben ze allerlei leuke acties. Elke maand staat in het teken van een thema, waarvan ze in hun maandelijkse nieuwsbrief drie boeken voor tippen. Van één van deze boeken wordt ook het e-book afgeprijsd. Daarnaast zijn er drie Instagram-challenges waaraan je kunt meedoen. Je maakt een foto, gebruikt de juiste hashtags, en maakt zo kans op een verrassings-boekenpakket ter waarde van €50. En in maart heb ik die gewonnen.

 

Wil je ook mee feesten en gebruikmaken van de gave acties?

Check dan de site van Blossom Books en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Voordat ik begin met het uitpakken van de doos, wil ik nog even kort mijn winnende inzending laten zien, omdat ik er best wel trots op ben. In maart was het thema 'Powervrouwen'. Ik heb aan alle drie de challenges meegedaan; die van Linda waarbij je een foto moest maken met boek met een powervrouw als hoofdpersoon, die van Fleur met een boek met een powervrouw op het omslag en die van Myrthe met je favoriete vrouwelijk auteur. En met die laatste heb ik dus gewonnen. Ik koos voor Tahereh Mafi. Ik photoshopte een portretfoto van haar in mijn foto, waar haar bekendste (en mijn favoriete) serie op de achtergrond staat. In de nieuwsbrief over april die we eind maart kregen, vond ik helemaal onderaan mijn foto. Hoe gaaf!

Leuk, hoor Rieneke, gefeliciteerd en zo, MAAR WAT ZIT ER NOU IN DIE DOOS?!!

Nou, ik zal het laten zien.

Tadaaa! Dit zag ik toen ik de doos open maakte.

En voordat je weer boos wordt; als je even verder leest kom je duidelijke overzichtsfoto's tegen van de inhoud.

Allereerst het allerbelangrijkste: de boeken.

Voordat ik mijn pakket ontving, had ik via Instagram contact gezocht met de twee eerdere winnaars. Zij hadden beide twee boeken gekregen. Een enorme verrassing dus toen ik er drie vond! Nou moet ik zeggen dat het ergens wel logisch is, aangezien ik de prijs van deze boeken ken.

Ik ben het meest blij met 'De genadigen'. Het lijkt alsof ze m'n account hebben gecheckt en zagen dat ik graag fantasy lees. Ik heb hiervan de eerste drie hoofdstukken gelezen in een vooruit-boekje. Ik vond dat alvast erg leuk, dus ik ben blij dat ik nu verder kan lezen.

'15 3/4' is een vrij recent verschenen boek. Het is vrij dun en niet helemaal mijn favoriete genre (contemporary), maar ik ben toch wel benieuwd.

Eerlijk gezegd vond ik het enigszins jammer vond dat 'De 100' erbij zat. Ik wil absoluut niet ondankbaar lijken, maar ik had dit boek al in hardcover. Aangezien ik dit boek niet zo nodig dubbel in mijn kast hoef te hebben, ga ik iemand zoeken die er wel blij van wordt.

Verder zaten er een aantal goodies in de doos. De boekenleggers van het 10-jarig bestaan van de uitgeverij had ik al een keertje meegenomen bij mijn boekhandel, maar gelukkig weet ik dat mijn beste vriendin ze nog graag wil hebben. Ook zat er thee in, die schijnbaar over datum is. Nou gaat thee niet echt over datum, het is immers gedroogd, dus ik ga dat een keertje proeven. De bookish jar vind ik het leukste. Nadat ik deze in de webshop van Spreadthebooklove, een onderdeel van Blossom, zag, heb ik ze geïmiteerd met een leeg potje dat ik in de schuur vond. Daar deed ik contant geld in om te sparen voor boeken, maar ik vind het natuurlijk veel leuker in dit 'echte' potje!

Zooo, dat was 'm.

Benieuwd wat er in het volgende verrassingspakket zit? Doe dan mee en hoop dat je wint!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.