Home » Linkjes MWVB

Linkjes

Dank jullie wel!

Dankzij jullie allemaal heb ik dit jaar meer dan 250 boekenwurmen blij kunnen maken met een invulboek. Onvoorstelbaar! Ondertussen ben ik al aan het brainstormen voor de editie van 2023 (help mee via de enquête!), maar ik wil nog graag even stilstaan bij afgelopen periode. Want zonder de hulp van meerdere fantastische mensen was mij dit nooit gelukt! In mijn digitale dankwoord zet ik deze mensen in het zonnetje én deel ik nog een handige tip voor je invulboek!

Gratis printables

Doe je mee met de alfabet challenge? Of vind je het fijn om ook de films en series die je hebt gekeken te reviewen? Wat dacht je van een handige Reading Tracker om bij te houden op welke dagen je hebt gelezen? Download en print deze gratis templates en plak ze in je invulboek! Alle printables blijven tot het eind van het jaar beschikbaar.

Hey, ik ben Rieneke!

Ik ben gek op YA-boeken en deel mijn liefde hierover op mijn Instagram account @rieneke.between.the.pages. Daarnaast hou ik van vormgeven, en ik volg hier ook een opleiding voor.

Wat ik nóg leuker vind, is om die twee liefdes te combineren. Zo is Mijn wereld vol boeken ontstaan. Dit is de reading journal die ik nergens kon vinden om te kopen en daarom zelf maakte. En jij kunt er ook van genieten! Via bovenstaande links kom je op alle belangrijke webpagina's over dit invulboek.

Op de hoogte blijven van alle updates, voorproefjes en andere leuke posts? Volg dan ook @mijnwereldvolboeken op Instagram!