Mijn wereld vol boeken

Zit jij het liefst de hele dag met je neus in een boek? Houd je graag bij wat je van je gelezen boeken vond? Ben je gek op het maken van lijstjes en overzichten? Daag jij jezelf graag uit? Dan is dit invulboek perfect voor jou!

 

In Mijn wereld vol boeken vind je de leukste en handigste lijstjes. Je kunt over 75 boeken je review opschrijven en je leesjaar bijhouden in de praktische overzichten. Je hebt heerlijk veel ruimte om je verlanglijstje in te vullen. Daarnaast vind je een aantal invullijstjes en ga je de tofste challenges aan.
Lukt het jou om bij alle letters van het alfabet een boek te lezen? Welke quotes krijgen een plaatsje in jouw eregalerij? Haal jij een volle bingokaart? En natuurlijk is er genoeg plaats voor je eigen creatieve invulling!

 

Het boek is verdeeld in drie categorieën die je herkent aan de gekleurde paginaranden. Je vindt snel wat je zoekt door de handige inhoudsopgave. Door de ringband kun je het boek goed openslaan en dankzij het dikkere papier heb je geen last van inkt die doordrukt.

 

Veel lees- en invulplezier!

Kleur en opmaak kunnen in het echt licht afwijken van de afbeeldingen.

Volg @mijnwereldvolboeken op Instagram! Blijf op de hoogte van alle updates, ontdek leuke previews en nog veel meer!

Alle opties op een rij

Mijn wereld vol boeken kun je bestellen in vier handige sets. Heb jij aan 75 review pagina's niet genoeg? Ga dan voor een set met Mijn wereld vol boeken extra reviews met 40 extra pagina's. Je leesjaar in stijl beginnen? Kies dan voor een set met goodies!

Hieronder lees je wat je per set kunt verwachten. Voor welke optie ga jij?

Book only €25 (incl. verzending)

• 1× Mijn wereld vol boeken

• 1× boekenlegger

• gratis bij elke pre-order 1× magnetische boekenlegger

• naar België +€5,20 verzending

Mijn wereld vol boeken Book only

Goodie box €30 (incl. verzending)

• 1× Mijn wereld vol boeken

• 1× boekenlegger

• 6× handige en leuke goodies die passen bij het invulboek

• gratis bij elke pre-order 1× magnetische boekenlegger

• naar België +€5,20 verzending

Mijn wereld vol boeken Goodie box

Book extra €32,50 (incl. verzending)

• 1× Mijn wereld vol boeken

• 1× boekenlegger

• 1× Mijn wereld vol boeken extra reviews (40 extra reviewpagina's!)

• gratis bij elke pre-order 1× magnetische boekenlegger

• naar België +€5,20 verzending

Mijn wereld vol boeken Book extra

Complete box €37,50 (incl. verzending)

• 1× Mijn wereld vol boeken

• 1× boekenlegger

• 1× Mijn wereld vol boeken extra reviews (40 extra reviewpagina's!)

• 6× handige en leuke goodies die passen bij het invulboek

• gratis bij elke pre-order 1× magnetische boekenlegger

• naar België +€5,20 verzending

Mijn wereld vol boeken Complete box

Dit zeggen de testlezers:

Alles wat ik als boekenwurm zocht in een reading journal heb ik voor jou in dit invulboek gestopt. Met wat persoonlijke touches van mij, maar vooral lekker veel ruimte voor je eigen creatieve invulling. Maak er helemaal jouw wereld vol boeken van!

Mijn wereld vol boeken portret Rieneke

Extra info

Bestellen en retourneren

Het hele Mijn wereld vol boeken -project doe ik volledig als hobby. Daarom heb ik ook geen webshop en gaat bestellen via het formulier op deze pagina. Je ontvangt via de mail een betaalverzoek. Na betaling is je bestelling definitief. Zodra je pakket wordt verzonden, ontvang je automatisch je Track en Tracé informatie via de mail.

Je kunt je boek niet retourneren. Alle orders controleer ik van tevoren zorgvuldig op (druk)fouten, zodat je altijd de juiste kwaliteit krijgt. Uiteraard kun je voordat je betaald hebt altijd je bestelling annuleren. Stuur hiervoor een mail naar mijnwereldvolboeken@gmail.com.

 

Pre-order

Zorg ervoor dat je bestelling compleet en betaald is op 31 oktober, om het mee te laten tellen als pre-order. Bestellingen die later zijn betaald, gelden als reguliere bestelling en krijgen geen gratis magnetische boekenlegger.

Pre-orders worden in november verzonden. Zodra de pre-order periode voorbij is, worden de boeken gedrukt. Dit duurt ca. twee weken. Ik doe mijn best de pakketjes daarna zo snel mogelijk te verzenden, zodat de boeken afgeleverd zijn voor Sinterklaas. Dan kun je het cadeau geven aan je favoriete boekenwurm!

 

Verzending

Alle pakketjes worden verzonden met PostNL. Verzenden is op risico van de koper.

NL: De verzendkosten zitten in de prijs van het boek inbegrepen. Bestellingen van één set worden als brievenbuspakje verzonden. Dan hoef je niet thuis te zijn voor de pakketbezorger. Bij bestellingen met meerdere sets, verzend ik het als pakketje. De kosten per boek blijven hetzelfde, omdat ook de verzend- en verpakkingskosten hoger worden. Beide mogelijkheden hebben standaard Track & Trace waarmee je je pakket kunt volgen.

BE: Voor België komen er per bestelling €5,20 verzendkosten bij. Dit geldt zowel voor pakketten die door de brievenbus passen als pakketten die aan de deur worden bezorgd. Meerdere sets tegelijk bestellen is dus voordeliger. De pakketjes hebben altijd Track & Trace waarmee je jouw pakket kunt volgen.

Ander land: Woon je niet in Nederland of België, maar wil je wel Mijn wereld vol boeken bestellen? Stuur een mail en vraag naar de mogelijkheden.

 

Gegevens

Door het plaatsen van je bestelling ga je ermee akkoord dat ik het opgegeven adres gebruik om je bestelling naar te verzenden. Je adres wordt verder nergens anders voor gebruikt en niet doorgegeven aan anderen.

Door het plaatsen van je bestelling ga je ermee akkoord dat ik het opgegeven e-mailadres gebruik om contact op te nemen over je bestelling (bijv. het toezenden van betaalgegevens, betalingsherinneringen, antwoorden op vragen, het verzenden van de Track en Tracé informatie). Ook ga je ermee akkoord dat ik je e-mailadres gebruik voor promotionele doeleinden omtrent Mijn wereld vol boeken (bijv. updates over het boek, enquête achteraf, nieuws over een eventuele nieuwe editie). Je e-mailadres wordt nergens anders voor gebruikt en niet doorgegeven aan anderen.

 

Klantenservice

Dit project doe ik naast mijn vormgeefopleiding. Omdat dat best druk kan zijn, heb ik de hulp ingeschakeld van iemand waarvan ik zeker weet dat ze ontzettend goed is in het beantwoorden van mails; mijn moeder! Marieke helpt je graag en als ze iets niet weet, kan ze het snel en makkelijk aan mij vragen.

 

Naam rekening

Bestel je onder een andere naam dan met de rekening waarmee je betaalt? Geef dit dan meteen door. Zo voorkomen we verwarring!

 

Samenwerken

Heb jij een bedrijf en zou je het leuk vinden om een samenwerking aan te gaan met Mijn wereld vol boeken? Superleuk, ik ben benieuwd naar je idee! Stuur hiervoor een mail naar rienekespeulman@gmail.com. Er worden geen recensie-exemplaren opgestuurd.

Heb je vragen, of wil je alvast je mening delen? Dat kan hieronder! Ik probeer vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Voor vragen over je bestelling, verzoek ik je een mail te sturen naar mijnwereldvolboeken@gmail.com.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.