Bedankt voor al jullie bestellingen! De voorraad met invulboeken is helaas op. Wil je Mijn wereld vol boeken nog heel graag hebben? Voor €35 kan ik speciaal voor jou een boek laten drukken! Die wordt direct vanuit de drukkerij naar je verzonden en heeft dus geen goodies. Bestellen kan via deze pagina.


Mijn wereld vol boeken

Zit jij het liefst de hele dag met je neus in een boek? Houd je graag bij wat je van je gelezen boeken vond? Ben je gek op het maken van lijstjes en overzichten? Daag jij jezelf graag uit? Dan is dit invulboek perfect voor jou!

 

In Mijn wereld vol boeken vind je de leukste en handigste lijstjes. Je kunt over 75 boeken je review opschrijven en je leesjaar bijhouden in de praktische overzichten. Je hebt heerlijk veel ruimte om je verlanglijstje in te vullen. Daarnaast vind je een aantal invullijstjes en ga je de tofste challenges aan.
Lukt het jou om bij alle letters van het alfabet een boek te lezen? Welke quotes krijgen een plaatsje in jouw eregalerij? Haal jij een volle bingokaart? En natuurlijk is er genoeg plaats voor je eigen creatieve invulling!

 

Het boek is verdeeld in drie categorieën die je herkent aan de gekleurde paginaranden. Je vindt snel wat je zoekt door de handige inhoudsopgave. Door de ringband kun je het boek goed openslaan en dankzij het dikkere papier heb je geen last van inkt die doordrukt.

 

Veel lees- en invulplezier!

Kleur en opmaak kunnen in het echt licht afwijken van de afbeeldingen.

Volg @mijnwereldvolboeken op Instagram! Blijf op de hoogte van alle updates, ontdek leuke previews en nog veel meer!

Alle sets op een rij

Mijn wereld vol boeken kun je bestellen in vier handige sets. Heb jij aan 75 review pagina's niet genoeg? Ga dan voor een set met Mijn wereld vol boeken extra reviews met 40 extra pagina's. Je leesjaar in stijl beginnen? Kies dan voor een set met goodies!

Hieronder lees je wat je per set kunt verwachten. Voor welke optie ga jij?

Book only €35 (incl. verzending)

De voorraad met invulboeken is helaas op. Ik kan speciaal voor jou een boek laten drukken. Die wordt direct vanuit de drukker naar jou verzonden. Je krijgt dus geen boekenlegger of andere goodies bij je bestelling. Houd hierbij rekening met een langere levertijd.

• 1× Mijn wereld vol boeken

• naar België +€5,20 verzending

Mijn wereld vol boeken Book only

Goodie box €30 (incl. verzending) uitverkocht

• 1× Mijn wereld vol boeken

• 1× boekenlegger (boekenleggers zijn op, je ontvangt een kaart ter vervanging)

• 6× handige en leuke goodies die passen bij het invulboek, op = op

• 1× magnetische boekenlegger

• naar België +€5,20 verzending

Mijn wereld vol boeken Goodie box

Book extra €32,50 (incl. verzending) uitverkocht

• 1× Mijn wereld vol boeken

• 1× boekenlegger

• 1× Mijn wereld vol boeken extra reviews (40 extra reviewpagina's!), bijna uitverkocht!

• naar België +€5,20 verzending

Mijn wereld vol boeken Book extra

Complete box €37,50 (incl. verzending) uitverkocht

• 1× Mijn wereld vol boeken

• 1× boekenlegger

• 1× Mijn wereld vol boeken extra reviews (40 extra reviewpagina's!), bijna uitverkocht!

• 6× handige en leuke goodies die passen bij het invulboek, op = op

• naar België +€5,20 verzending

Mijn wereld vol boeken Complete box

Losse items

Nieuw! De leukste goodies zijn nu ook apart verkrijgbaar. Bestel jij ze bij een set of liever los? Het kan allebei!

Goodies only van €12 nu voor €6 (incl. verzending)

Je leesjaar nóg leuker beginnen? Of baal je dat je geen set met goodies hebt gekozen? Bestel dan de Goodies only! Hierin vind je alle goodies die je krijgt bij de Goodie box en Complete box. Hoge kwaliteit items in de kleuren van het boek die het invullen extra leuk maken.

• 6× handige en leuke goodies die passen bij het invulboek, zie de afbeelding voor de inhoud

• 1× magnetische boekenlegger

• op = op

• naar België +€4,85

Mijn wereld vol boeken Goodies only

Magnetische boekenlegger €2 niet meer los verkrijgbaar

Heb je de pre-order gemist, maar wil je toch graag de magnetische boekenlegger? Dat kan! Je bestelt 'm voor €2 bij je bestelling erbij. Liever alleen de magnetische boekenlegger zonder set met het boek? Dan komen er €2 verzend- en verpakkingskosten bij.

• exclusief item; deze zit niet standaard bij een set!

• dubbelzijdig bedrukt

• gelimiteerde voorraad: op = op

• binnen Nederland +€2 verzendkosten bij een losse bestelling

• let op; bij losse verzending zit geen Track en Tracé

• naar België +€4,65 verzending bij een losse bestelling

Mijn wereld vol boeken magnetische boekenlegger

Pen €1 niet meer los verkrijgbaar

Het invullen van je boek doe je natuurlijk in stijl. Gebruik hiervoor de exclusieve pen met opdruk van het boek. De pen schrijft met zwarte inkt. Bestel 'm voor maar €1 bij je set met een boek. Bij een losse bestelling komen er €2 verzend- en verpakkingskosten bij.

• de pen zit standaard bij de sets met goodies

• gelimiteerde voorraad: op = op

• binnen Nederland +€2 verzendkosten bij een losse bestelling

• let op; bij losse verzending zit geen Track en Tracé

• naar België +€4,65 verzending bij een losse bestelling

Mijn wereld vol boeken pen

Dit zeggen de testlezers:

Alles wat ik als boekenwurm zocht in een reading journal heb ik voor jou in dit invulboek gestopt. Met wat persoonlijke touches van mij, maar vooral lekker veel ruimte voor je eigen creatieve invulling. Maak er helemaal jouw wereld vol boeken van!

Mijn wereld vol boeken portret Rieneke

Extra info

Bestellen en retourneren

Het hele Mijn wereld vol boeken -project doe ik volledig als hobby. Daarom heb ik ook geen webshop en gaat bestellen via het formulier op deze pagina. Je ontvangt via de mail een betaalverzoek. Na betaling is je bestelling definitief. Zodra je pakket wordt verzonden, ontvang je automatisch je Track en Tracé informatie via de mail.

Je kunt je boek niet retourneren. Alle orders controleer ik van tevoren zorgvuldig op (druk)fouten, zodat je altijd de juiste kwaliteit krijgt. De boeken die ik speciaal voor je moet laten drukken, kan ik niet controleren. Is er iets misgegaan? Neem dan contact op, zodat ik met de drukker naar een oplossing kan kijken. Uiteraard kun je voordat je betaald hebt altijd je bestelling annuleren. Stuur hiervoor een mail naar mijnwereldvolboeken@gmail.com.

 

Verzending

Alle pakketjes worden verzonden met PostNL. Verzenden is op risico van de koper.

NL: De verzendkosten zitten in de prijs van het boek inbegrepen. Bestellingen van één set worden als brievenbuspakje verzonden. Dan hoef je niet thuis te zijn voor de pakketbezorger. Bij bestellingen met meerdere sets, verzend ik het als pakketje. De kosten per boek blijven hetzelfde, omdat ook de verzend- en verpakkingskosten hoger worden. Beide mogelijkheden hebben standaard Track & Tracé waarmee je je pakket kunt volgen. Bij een bestelling van een los item met €2 verzendkosten zit geen Track en Tracé.

BE: Voor België komen er per bestelling €5,20 verzendkosten bij. Dit geldt zowel voor pakketten die door de brievenbus passen als pakketten die aan de deur worden bezorgd. Meerdere sets tegelijk bestellen is dus voordeliger. De pakketjes hebben altijd Track & Tracé waarmee je jouw pakket kunt volgen. Bij een bestelling van een los item met €4,85 verzendkosten zit geen Track en Tracé.

Ander land: Woon je niet in Nederland of België, maar wil je wel Mijn wereld vol boeken bestellen? Stuur een mail en vraag naar de mogelijkheden.

 

Verzenddagen

Vanwege mijn stage verzend ik pakketjes alleen op woensdagen en zaterdagen, aangezien dit mijn vrije dagen zijn. Zorg dat je bestelling compleet en betaald is voor een van deze dagen, zodat 'ie direct mee kan.

Als ik extra tijd heb kan het voorkomen dat ik een keertje vaker naar het postkantoor kan gaan. Wanneer je bestelling wordt verzonden, ontvang je automatisch de Track en Tracé info via de mail.

 

Gegevens

Door het plaatsen van je bestelling ga je ermee akkoord dat ik het opgegeven adres gebruik om je bestelling naar te verzenden. Je adres wordt verder nergens anders voor gebruikt en niet doorgegeven aan anderen.

Door het plaatsen van je bestelling ga je ermee akkoord dat ik het opgegeven e-mailadres gebruik om contact op te nemen over je bestelling (bijv. het toezenden van betaalgegevens, betalingsherinneringen, antwoorden op vragen, het verzenden van de Track en Tracé informatie). Ook ga je ermee akkoord dat ik je e-mailadres gebruik voor promotionele doeleinden omtrent Mijn wereld vol boeken (bijv. updates over het boek, enquête achteraf, nieuws over een eventuele nieuwe editie). Je e-mailadres wordt nergens anders voor gebruikt en niet doorgegeven aan anderen.

 

Klantenservice

Dit project doe ik naast mijn vormgeefopleiding. Omdat dat best druk kan zijn, heb ik de hulp ingeschakeld van iemand waarvan ik zeker weet dat ze ontzettend goed is in het beantwoorden van mails; mijn moeder! Marieke helpt je graag en als ze iets niet weet, kan ze het snel en makkelijk aan mij vragen.

 

Naam rekening

Bestel je onder een andere naam dan met de rekening waarmee je betaalt? Geef dit dan meteen door. Zo voorkomen we verwarring!

 

Samenwerken

Heb jij een bedrijf en zou je het leuk vinden om een samenwerking aan te gaan met Mijn wereld vol boeken? Superleuk, ik ben benieuwd naar je idee! Stuur hiervoor een mail naar rienekespeulman@gmail.com. Er worden geen recensie-exemplaren opgestuurd.

Heb je vragen, of wil je alvast je mening delen? Dat kan hieronder! Ik probeer vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Voor vragen over je bestelling, verzoek ik je een mail te sturen naar mijnwereldvolboeken@gmail.com.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.