Home » Mijn wereld vol boeken Bestellen

Verkoopperiode verlengd tot 27 december!

Op deze pagina vind je meer informatie over Mijn wereld vol boeken.

Ik verkocht deze zelfgemaakte reading journal tijdens een verkoopperiode van vier weken. Die is ondertussen verstreken, maar vanwege het overweldigende enthousiasme heb ik besloten nog eenmalig een verkoopperiode te houden! 

De voorwaarden die je verderop de pagina vindt, zijn van de eerste ronde. Nu geldt; vanaf 3 bestelde (en betaalde) exemplaren kan ik nieuwe boeken laten drukken. De order verzend ik dan op 28 december naar de drukker, dus wees op tijd!

Mijn wereld vol boeken

€17,50

excl. verzendkosten

Zit jij het liefst de hele dag met je neus in een boek? Houd je ervan online recensies te delen of in de boekhandel op zoek te gaan naar het volgende boek voor op je eindeloze verlanglijstje? Krijg je nooit genoeg van het invullen van lijstjes?

Dan is dit invulboek perfect voor jou!

In Mijn wereld vol boeken vind je maar liefst 75 review pagina's waar je je mening over je gelezen boeken kunt neerpennen. Daarnaast zijn er meer dan 20 verschillende lijstjes die erom vragen ingevuld te worden!

Wat zijn je top 5 favoriete personages? Welke boeken maakten je aan het huilen? En als je echt moest kiezen; lees je dan liever een serie of een op zich zelf staand boek?

Het boek is verdeeld in drie categorieën, zodat je super makkelijk de pagina vindt die je zoekt. Door de ringband kun je het goed openslaan en dankzij het dikkere papier heb je geen last van inkt die doordrukt.

Veel lees- en invulplezier!

 

Hoera, Mijn wereld vol boeken is eindelijk te koop! Om dit te vieren, krijgen de eerste 50 bestellingen een gratis bijpassende boekenlegger!

Meer info

Al tijden was ik op zoek naar een perfect invulboekje voor YA-liefhebbers. Toen ik die niet kon vinden, besloot ik er zelf een te gaan ontwerpen. Hier kun je meer over dit proces lezen.

Op Instagram merkte ik dat nog meer boekenliefhebbers zo'n boekje zoeken. En dus kun je hem nu tijdelijk bestellen!

 

Van 15 oktober t/m 15 november 2020 kun je Mijn wereld vol boeken bestellen. Dit gaat als volgt:

- stuur een mail naar rienekespeulman@gmail.com, met in het onderwerp 'Mijn wereld vol boeken bestelling', zodat ik je mail snel herken. Vermeld in je mail je naam, adres en hoeveel exemplaren je wilt.

- je ontvangt een mail terug, met hierin het totaalbedrag (incl. verzendkosten) en het rekeningnummer waarnaar je het kunt overschrijven.

- 16 november verzend ik de orders naar de drukker. Het drukproces neemt ongeveer een week tijd in beslag.

- ik verpak jouw bestelling en stuur hem naar je op.

- in de mail krijg je jouw track en trace code, waarmee je jouw pakket kunt volgen.

- uiterlijk 30 november heb je jouw bestelling bij je thuis.* Precies op tijd voor de feestdagen, maar natuurlijk ook ruim voordat het nieuwe jaar begint!

*Uiteraard heb ik geen invloed op de snelheid waarmee Postnl levert. Ik probeer de bestellingen op tijd te verzenden, zodat ze op tijd zullen aankomen.

Dit zeggen de test-lezers:

Wat verder nog belangrijk is...

Aangezien ik jouw boek speciaal voor je laat drukken, kun je deze niet meer retourneren. Alle orders controleer ik van tevoren zorgvuldig op (druk)fouten, zodat je altijd de juiste kwaliteit krijgt. Uiteraard kun je voordat je betaald hebt altijd je bestelling annuleren. Stuur mij hiervoor een mail.

 

Mijn wereld vol boeken is slechts kort te bestellen. Dit komt doordat ik dit puur als hobby doe. Nadat ik deze reading journal voor mezelf had gemaakt, vond ik het zonde dat ik de enige ben die ervan kan genieten. Om iedereen die enthousiast is de kans te geven om ook van het boek gebruik te kunnen maken, heb ik deze oplossing bedacht.

De bestelperiode zorgt (hopelijk) voor meerdere bestellingen, waardoor de drukkosten lager uitvallen dan als iedereen zijn boekje apart laat drukken. Zo is het voor iedereen voordeliger.

Ik ben geen bedrijf en verdien vrijwel niets aan de boekjes. Wat je betaalt zijn de drukkosten, verpakkingskosten en de verzendkosten. De verzendkosten verschillen per hoeveelheid exemplaren, en naar België verzenden is duurder. Daarom stuur ik je in de mail wat het totaalbedrag wordt, zodat ik voor jou de juiste verzendkosten kan berekenen.

 

Doordat ik student ben, heb ik niet voldoende geld om het risico met de kosten te nemen. Daarom kan het boek pas gerealiseerd worden vanaf 20 bestelde exemplaren. Mits er minder bestellingen zijn tegen 15 november, zal ik degenen die het hadden besteld een mail sturen. Dan kun je ervoor kiezen om je geld terug te krijgen, of meer te betalen, zodat het alsnog gerealiseerd kan worden.

Ondertussen zijn we al over de 20 bestellingen heen. Dat betekent dat je met een gerust hart kunt bestellen, want het gaat dus 100% zeker door! Bedankt alvast voor jullie vertrouwen en support, ik hoop dat jullie het met veel plezier zullen invullen! De verkoopperiode loopt wel bijna af, dus wacht niet te lang met bestellen als je dat nog niet hebt gedaan.

Heb je vragen, of wil je alvast je mening delen? Dat kan hieronder! Ik probeer vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Voor vragen over je bestelling, verzoek ik je een mail te sturen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.