Nieuw: Mijn wereld vol boeken 2023!

De pagina hieronder is niet meer in gebruik, die staat in het teken van de 2022-editie. Gelukkig is er voor 2023 een nieuwe reading journal die je vanaf nu kunt bestellen!

 

Mijn wereld vol boeken

Zit jij het liefst de hele dag met je neus in een boek? Ben je altijd op zoek naar een volgend favoriet verhaal en vertel je iedereen wat je van je gelezen boeken vond? Houd jij graag alles over boeken bij door lijstjes te maken? Of ben je juist toe aan wat meer overzicht van je leesjaar?

Dan is dit invulboek perfect voor jou!

Mijn wereld vol boeken zit bomvol praktische lijstjes. Zo heb je heerlijk veel ruimte voor je verlanglijstje, kun je over 70 boeken een review invullen en houd je per maand je gelezen boeken bij. Daarnaast vind je een aantal toffe invullijstjes.

Wie zijn je favoriete personages? Naar welke fictieve wereld zou je willen afreizen? Wat kies jij bij de onmogelijke lezers-dilemma’s? En natuurlijk is er genoeg plaats voor je eigen creatieve invulling!

De verschillende pagina’s zijn verdeeld in drie categorieën die je herkent aan de kleur van de randen. Je vindt super snel wat je zoekt door de handige inhoudsopgave. Door de ringband kun je het boek goed openslaan en dankzij het dikkere papier heb je geen last van inkt die doordrukt.

Veel lees- en invulplezier!

Kleur en opmaak kunnen in het echt licht afwijken van de afbeeldingen.

Volg @mijnwereldvolboeken op Instagram! Blijf op de hoogte van alle updates, ontdek leuke previews en nog veel meer!

Mijn wereld vol boeken is uitverkocht

Bedankt voor al jullie bestellingen afgelopen tijd! Helaas kun je nu geen boek meer bestellen.

Gratis printables

Doe je mee met de alfabet challenge? Of vind je het fijn om ook de films en series die je hebt gekeken te reviewen? Wat dacht je van een handige Reading Tracker om bij te houden op welke dagen je hebt gelezen? Download en print deze gratis templates en plak ze in je invulboek! Alle printables blijven tot het eind van het jaar (t/m 31 dec. 2022) beschikbaar.

Dit zeggen de test-lezers:

Ik hoop dat jij net zoveel zal genieten tijdens het invullen als ik tijdens het maken van de reading journal. Er zit hier en daar een persoonlijke touch van mij in, maar het heeft vooral heel veel plaats voor je eigen creatieve invulling. Maak er helemaal jouw wereld vol boeken van! 

Extra info

Retourneren

Aangezien ik jouw boek speciaal voor je laat drukken, kun je deze niet meer retourneren. Alle orders controleer ik van tevoren zorgvuldig op (druk)fouten, zodat je altijd de juiste kwaliteit krijgt. Uiteraard kun je voordat je betaald hebt altijd je bestelling annuleren. Stuur hiervoor een mail naar mijnwereldvolboeken@gmail.com.

 

Verzending

Alle pakketjes worden verzonden met PostNL.

NL: De verzendkosten zitten in de prijs van het boek inbegrepen (€19,99 p.st.). Bestellingen van één exemplaar worden als brievenbuspakje verzonden. Dan hoef je niet thuis te zijn voor de pakketbezorger. Bij bestellingen met meerdere exemplaren, verzend ik het als pakketje. De kosten per boek blijven hetzelfde, omdat ook de verzendkosten hoger worden. Beide mogelijkheden hebben standaard Track & Trace waarmee je je pakket kunt volgen.

BE: Ook voor België zijn de verzendkosten inbegrepen in de prijs. Omdat ik vanuit Nederland verstuur, is dit dus hoger (€24,50 p.st.). Klanten uit België hebben zelf de keuze om hun pakket met Track & Trace te laten verzenden. Dit kost €3,50 extra. 

Ander land: Woon je niet in Nederland of België, maar wil je wel Mijn wereld vol boeken bestellen? Stuur een mail en vraag naar de mogelijkheden.

 

Klantenservice

Dit project doe ik naast mijn vormgeefopleiding. Omdat dat best druk kan zijn, heb ik de hulp ingeschakeld van iemand waarvan ik zeker weet dat ze ontzettend goed is in het beantwoorden van berichtjes en mails; mijn moeder! Marieke helpt je graag en als ze iets niet weet, kan ze het snel en makkelijk aan mij vragen.

 

Achternaam

Bestel je onder een andere naam dan met de rekening waarmee je betaalt? Geef dit dan meteen door. Zo voorkomen we verwarring!

 

Wassenaar / Speulman

De overschrijfgegevens die je ontvangt als je het boek gaat bestellen, staan op naam van R Wassenaar. Ik ben bezig mijn achternaam aan te laten passen, maar dit kost erg veel tijd. Daarom gebruik ik overal mijn nieuwe naam al wel, maar is dit bij officiële dingen zoals de bank nog niet geregeld.

 

Samenwerken

Heb jij een bedrijf en zou je het leuk vinden om een samenwerking aan te gaan met Mijn wereld vol boeken? Superleuk, ik ben benieuwd naar je idee! Stuur hiervoor een mail naar rienekespeulman@gmail.com.

Heb je vragen, of wil je alvast je mening delen? Dat kan hieronder! Ik probeer vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Voor vragen over je bestelling, verzoek ik je een mail te sturen.

Reactie plaatsen

Reacties

Kim Ketels
een jaar geleden

Beste,
Zijn er nog exemplaren (de kleine snijout) beschikbaar?
Alvast bedankt,
Kim