'Mijn wereld vol boeken' is er weer! Bestel nu vanuit voorraad! Verzending op elke woensdag en zaterdag.

Bestel Mijn wereld vol boeken

Bestel nu jouw exemplaar van Mijn wereld vol boeken! Welke van de vier sets kies jij?

Bestellen is heel eenvoudig. Je vult het formulier hieronder in en binnen uiterlijk 5 werkdagen ontvang je een mailtje met informatie over de betaling. Alle velden van het formulier met een * zijn verplicht. Elke woensdag en zaterdag worden pakketjes verzonden.

Alles wat je wilt weten over de verschillende sets waarin je je boek kunt bestellen en de losse producten lees je op deze pagina!

 

PS: bestel je het invulboek als cadeau voor iemand anders? Laat een berichtje achter in het opmerkingenveld. Ik schrijf dat dan voor je op een kaartje en doe dat erbij!


Bij de magnetische boekenlegger en pen betaal je bij een losse bestelling €2 verzendkosten. Voor België is dit €4,65.Door je bestelling te verzenden ga je akkoord met de voorwaarden die je hieronder bij 'extra info' kunt lezen.

Book only

Mijn wereld vol boeken Book only

Goodie box

Mijn wereld vol boeken Goodie box

Book extra

Mijn wereld vol boeken Book extra

Complete box

Mijn wereld vol boeken Complete box

Tips

...voor een snelle afhandeling van je bestelling.

• Controleer zorgvuldig je gegevens. Het is voor mij erg handig als bijvoorbeeld je adres compleet is!

• Vul het vak 'naam rekeninghouder' in als je betaalt met een andere naam dan waarmee je bestelt. Bijvoorbeeld omdat je het cadeau krijgt, het iemand voor laat schieten, of omdat je een andere achternaam gebruikt. Iedereen met dezelfde set krijgt hetzelfde betaalverzoek, waardoor er verwarring kan ontstaan wiens bestelling compleet is als er een onbekende naam tussenzit.

• Heb je een bestelling geplaatst, maar wil je liever toch een andere set? Dat kan! Stuur hiervoor een mail. Plaats geen nieuwe bestelling als je maar één set wil bestellen, anders lijkt het voor mij alsof je twee bestellingen doet.

• Weet je niet zeker of je bestelling goed is aangekomen? Stuur dan een mailtje of berichtje op Instagram. Plaats je bestelling niet opnieuw, dan lijkt het voor mij alsof je twee bestellingen wilt doen.

Alvast bedankt! Zo kan ik de bestellingen zo snel en soepel mogelijk verwerken.

Kleur en opmaak kunnen in het echt licht afwijken van de afbeeldingen.

Volg @mijnwereldvolboeken op Instagram! Blijf op de hoogte van alle updates, ontdek leuke previews en nog veel meer!

Extra info

Bestellen en retourneren

Het hele Mijn wereld vol boeken -project doe ik volledig als hobby. Daarom heb ik ook geen webshop en gaat bestellen via het formulier op deze pagina. Je ontvangt via de mail een betaalverzoek. Na betaling is je bestelling definitief. Zodra je pakket wordt verzonden, ontvang je automatisch je Track en Tracé informatie via de mail.

Je kunt je boek niet retourneren. Alle orders controleer ik van tevoren zorgvuldig op (druk)fouten, zodat je altijd de juiste kwaliteit krijgt. Uiteraard kun je voordat je betaald hebt altijd je bestelling annuleren. Stuur hiervoor een mail naar mijnwereldvolboeken@gmail.com.

 

Verzending

Alle pakketjes worden verzonden met PostNL. Verzenden is op risico van de koper.

NL: De verzendkosten zitten in de prijs van het boek inbegrepen. Bestellingen van één set worden als brievenbuspakje verzonden. Dan hoef je niet thuis te zijn voor de pakketbezorger. Bij bestellingen met meerdere sets, verzend ik het als pakketje. De kosten per boek blijven hetzelfde, omdat ook de verzend- en verpakkingskosten hoger worden. Beide mogelijkheden hebben standaard Track & Tracé waarmee je je pakket kunt volgen. Bij een bestelling van een los item met €2 verzendkosten zit geen Track en Tracé.

BE: Voor België komen er per bestelling €5,20 verzendkosten bij. Dit geldt zowel voor pakketten die door de brievenbus passen als pakketten die aan de deur worden bezorgd. Meerdere sets tegelijk bestellen is dus voordeliger. De pakketjes hebben altijd Track & Tracé waarmee je jouw pakket kunt volgen. Bij een bestelling van een los item met €4,65 verzendkosten zit geen Track en Tracé.

Ander land: Woon je niet in Nederland of België, maar wil je wel Mijn wereld vol boeken bestellen? Stuur een mail en vraag naar de mogelijkheden.

 

Verzenddagen

Vanwege mijn stage verzend ik pakketjes alleen op woensdagen en zaterdagen, aangezien dit mijn vrije dagen zijn. Zorg dat je bestelling compleet en betaald is voor een van deze dagen, zodat 'ie direct mee kan.

Als ik extra tijd heb kan het voorkomen dat ik een keertje vaker naar het postkantoor kan gaan. Wanneer je bestelling wordt verzonden, ontvang je automatisch de Track en Tracé info via de mail.

 

Gegevens

Door het plaatsen van je bestelling ga je ermee akkoord dat ik het opgegeven adres gebruik om je bestelling naar te verzenden. Je adres wordt verder nergens anders voor gebruikt en niet doorgegeven aan anderen.

Door het plaatsen van je bestelling ga je ermee akkoord dat ik het opgegeven e-mailadres gebruik om contact op te nemen over je bestelling (bijv. het toezenden van betaalgegevens, betalingsherinneringen, antwoorden op vragen, het verzenden van de Track en Tracé informatie). Ook ga je ermee akkoord dat ik je e-mailadres gebruik voor promotionele doeleinden omtrent Mijn wereld vol boeken (bijv. updates over het boek, enquête achteraf, nieuws over een eventuele nieuwe editie). Je e-mailadres wordt nergens anders voor gebruikt en niet doorgegeven aan anderen.

 

Klantenservice

Dit project doe ik naast mijn vormgeefopleiding. Omdat dat best druk kan zijn, heb ik de hulp ingeschakeld van iemand waarvan ik zeker weet dat ze ontzettend goed is in het beantwoorden van mails; mijn moeder! Marieke helpt je graag en als ze iets niet weet, kan ze het snel en makkelijk aan mij vragen.

 

Naam rekening

Bestel je onder een andere naam dan met de rekening waarmee je betaalt? Geef dit dan meteen door. Zo voorkomen we verwarring!

 

Samenwerken

Heb jij een bedrijf en zou je het leuk vinden om een samenwerking aan te gaan met Mijn wereld vol boeken? Superleuk, ik ben benieuwd naar je idee! Stuur hiervoor een mail naar rienekespeulman@gmail.com. Er worden geen recensie-exemplaren opgestuurd.