Gratis printables

Wil jij gratis extra pagina's met leuke challenges of handige invullijstjes om bij te houden in jouw Mijn wereld vol boeken? Dat kan! Op deze pagina download je de leukste pagina's om zelf uit te printen en op een lege notitie-pagina in je invulboek te plakken.

Voor de nieuwste editie van Mijn wereld vol boeken kun je kiezen uit maar liefst acht printables. Doe je mee met de Bestie challenge waarin je twaalf boekentips van je vrienden leest? Lees jij bij alle  thema's van de Cover challenge een boek en houd jij met de Gelezen boeken challenge je TBR onder controle? Of wat dacht je van een handige Bibliotheek lijst of een Uitleen lijst? Zo houd je overzicht welke boeken je leent of die anderen van jou lenen. Je kunt bijhouden welke boeken je wegdeed in de Unhaul lijst, schrijft van al je gelezen boeken op hoeveel sterren je ze gaf en maakt een TBR lijstje per maand die je handig af kunt vinken!

Voor welke printables kies jij? Of print ze allemaal, want er zijn genoeg notitie-pagina's in je boek om alle printables te gebruiken!

Veel lees- en invulplezier!

 

Alle printables blijven online t/m 31 december 2023, daarna kun je ze niet meer downloaden.

Hoe werkt het?

Zorg dat je beschikking hebt over een printer met kleureninkt en A4 papier.

• Download het gewenste document hieronder. 

• Print het uit. Zorg dat je instellingen staan op 'origineel formaat' en niet op 'bijschalen' (kan in andere woorden zijn).

• Knip je template uit, langs de grijze lijnen. Zo past het precies in je invulboek!

• Plak het op een lege notitie-pagina. Doe dit liever niet met lijm, dat veroorzaakt sneller hobbels waarop je lastig kunt schrijven. Gebruik bijvoorbeeld fotosplitjes of leuke tape.

• Tadaaa! Je printable is klaar om ingevuld te worden!

Sterrenlijstjes

Wil jij een handig overzicht met hoe je je gelezen boeken beoordeelde? Gebruik dan deze handige printable, waar naast de sterren ook plaats is voor de boeken die je opnieuw hebt gelezen.

Sterrenlijstjes Printable
PDF – 776,1 KB 120 downloads
Mijn wereld vol boeken Sterrenlijstjes printable in mockup

Bestie challenge

Mega populaire challenge op Instagram nu ook als printable! Schrijf de twaalf boekentips op die je vrienden of volgers je geven en zet hun naam eronder. De covers opplakken kan natuurlijk ook!

Bestie Challenge Printable
PDF – 861,7 KB 124 downloads
Mijn wereld vol boeken Bestie challenge printable in mockup

Unhaul

Af en toe moet er plaats gemaakt worden voor nieuwe boeken. Hier houd je makkelijk bij welke boeken je daarom wegdeed. Je kiest zelf of je de tweede kolom gebruikt voor de auteur of voor degene aan wie je het boek gaf.

Unhaul Printable
PDF – 528,5 KB 115 downloads
Mijn wereld vol boeken Unhaul printable in mockup

Gelezen boeken

Super handige challenge om je TBR onder controle te houden! Je schrijft aan het begin van het jaar je totale ongelezen stapel op en houdt per maand bij hoeveel je er las, hoeveel erbij kwamen en hoeveel boeken je wegdeed.

Gelezen Boeken Printable
PDF – 807,6 KB 151 downloads
Mijn wereld vol boeken Gelezen boeken printable in mockup

TBR per maand

Voor iedereen die gek is op plannen; de TBR per maand! Schrijf elke maand tot vijf boeken op die je sowieso wilt lezen en vink ze af wanneer het boek uit is! Deze printable bestaat uit twee pagina's.

TBR Per Maand Printable
PDF – 815,9 KB 130 downloads
Mijn wereld vol boeken TBR per maand printable in mockup

Bibliotheek lijst

Lid van de bibliotheek? Houd dan gemakkelijk bij welke boeken je leent, wanneer je ze weer in moet leveren en of je ze ook hebt gelezen.

Bibliotheek Lijst Printable
PDF – 707,3 KB 94 downloads
Mijn wereld vol boeken Bibliotheek lijst printable in mockup

Cover challenge

Zin in nog een leuke challenge? Doe dan mee met de Cover challenge! Lees jij een boek bij alle achttien thema's die je op een boekomslag kunt vinden?

Cover Challenge Printable
PDF – 828,3 KB 146 downloads
Mijn wereld vol boeken Cover challenge printable in mockup

Uitleen lijst

Ken je dat? Je leent een boek uit aan een vriend, maar je vergeet aan wie en ziet het nooit meer terug... Dat is verleden tijd met dit handige lijstje, waarbij je meteen afvinkt of het boek weer in je kast staat!

Uitleen Lijst Printable
PDF – 693,0 KB 110 downloads
Mijn wereld vol boeken Uitleen lijst printable in mockup

Zin in nog meer handige overzichten en leuke lijstjes om je leesjaar bij te houden?

Reactie plaatsen

Reacties

Linda
een jaar geleden

Die alphabet challenge is super gaaf. Ik heb meteen mijn 'to be read' lijst bekeken op de eerste letters.😃
Vandaag komt het boekje. En deze alphabet challenge, maar ook de reading tracker ga ik er direct inplakken.
Groetjes Linda