Portfolio

Momenteel zit ik in mijn examenjaar op het Grafisch Lyceum in Utrecht. Ik volg daar de opleiding Crossmedia, waar ik leer hoe ik campagnes kan maken en hoe ik deze moet vormgeven. Denk bijvoorbeeld aan het maken van drukwerk, logo's, websites en video's. De kracht van crossmedia ligt in het maken van verschillende media-uitingen die elkaar ondersteunen, om zo het beste een product of dienst te promoten.

Mijn specialisme binnen deze brede opleiding is drukwerk. Ik ben gek op het maken van boekjes, magazines, folders, flyers, posters, visitekaartjes en ga zo maar door. Ik vind het prachtig om de beelden die ik digitaal creëer later echt vast te kunnen houden en gebruiken. Het allerliefste combineer ik mijn designskills met mijn liefde voor boeken. Want verhalen in welke vorm dan ook, daar kan ik geen genoeg van krijgen!

 

Hieronder zie je mijn werk op chronologische volgorde, met het nieuwste project bovenaan de pagina. Klik op een afbeelding voor meer informatie en meer voorbeelden van het product.

Wil je dat ik jouw media vormgeef? Neem dan contact op via deze pagina.